Eşti aici

Cancerul Europei

Nu mai e un secret pentru nimeni că Europa, aşa cum e ea azi, e un organism năpădit de cancer, băgat la radiaţii, îndopat cu chimioterapie, injectat cu morfină, fardat strident, dar cu multiple metastaze.
După ororile de la Paris şi Nisa, toată lumea s-a grăbit să condamne islamismul radical din Franţa şi Belgia. S-au scris milioane de pagini de lamentaţie, mânie proletară, păreri strategice, strigăte revanşarde, analize sterpe etc. Ceva însă este fundamental greşit în percepţia publică a acestor groaznice atentate la viaţa oamenilor.
Trebuie spus că Islamul a fost dintotdeauna suprematist, adică a clamat superioritatea lui faţă de infideli, care – atenţie, spre deosebire de suprematismul creştin care poate fi impus prin iubire – poate fi impus prin forţă, adică prin ucidere. Hoardele musulmane au purtat, de un mileniu şi ceva război necontenit la porţile Europei, pe care au micşorat-o esenţial. Să ne gândim doar că în Antiohia erau acum 2000 de ani terme, amfiteatre, şcoli de teologie şi filosofie, iar acum... Imperiul otoman – trebuie spus – a lovit în valuri, cu o încrâncenare necontenită, timp de 500 de ani ţărmurile Europei. Constantinopolul, Cetatea Maicii Domnului cu sute de biserici s-a scufundat în negură cu toate icoanele şi moaştele ei. Acum 490 de ani Viena era sub asediul enormei armate a lui Suleyman, pe care îl privim acum tembeli în seriale soap. Trimiteam – Moldova şi Valahia – în fiecare an câteva zeci de căruţe de aur către Imperiu, ca să ne putem păstra mănăstirile şi Crucile din suflet, aşa că dacă vă întrebaţi de unde atâta aur în Marele Bazar de la Istanbul, de la noi e, strigând mut durerea a milioane de asupriţi.
Toată Europa de Est gemea sub geamii, paşalâcuri în Belgrad, Sofia, Buda, muezini în inima Europei. Toate acestea au putut fi confruntate cât s-a ştiut de pericol. Nimeni nu era atât de inept încât să zică faptul că armatele de ieniceri doresc pacea şi bunăstarea Europei, că diversitatea şi multiculturalismul sunt exprimate în munţii de excremente lăsate în urmă de sutele de mii de spahii şi ce-or mai fi ei. Această realizare a situaţiei nu este nicidecum rasistă, xenofobă sau de alt fel. Pur şi simplu, cauza fundamentală a islamului în Europa a fost islamizarea ei, adică distrugerea creştinismului din ea.
500 de ani nu s-a reuşit acest lucru şi har Domnului în secolul al XVII-lea Marea Poartă dădea primele semne de epuizare în istorie. Era prea târziu, toată fala iconologică a Imperiului Bizantin a fost înghiţită pentru totdeauna de otomani.
Şi totuşi cancerul Europei nu este nicidecum islamul. El e doar o ideologie cu veşmânt religios care doreşte din exterior să cucerească Occidentul cu valorile lui creştine, de care acesta nu-şi mai dă seama.
Cancerul Europei este lipsa de Hristos. E multiculturalismul tâmp care impune prin lege coexistenţa de valori diametral opuse, bagă în acelaşi pat un filantrop şi un criminal, forţează mariajul dintre un psihopat şi o victimă, înghesuie în aceeaşi cuşcă ideologică prada şi prădătorul, încurajând carnagiul. E dictatura minorităţilor asupra unei majorităţi anesteziate şi în sevraj, care sapă înverşunat la temeliile esenţiale ale vieţii: familie, credinţă, şcoală. E obstinaţia de a proteja în numele egalităţii de şanse criminalii şi de a-i împinge la noi crime.
Trebuie spus şi că în suburbiile Parisului sunt mii de depozite clandestine în care intră toată scursura contrabandei de la droguri până la arme, în care poliţia franceză nu intră niciodată. În prea multe arondismente ale Parisului a fi creştin e o ţintă pe spatele tău, în faţa sutelor de tineri musulmani care stau degeaba şi primesc subvenţii grase ca ajutor social de la un stat putred. O bună parte – şi îmi susţin afirmaţia – a moscheilor din Paris vorbesc despre jihad, înjosesc toate valorile europene, promovează sharia, supremaţia prin violenţă a islamului, femeia ca proprietate a bărbatului, crima de onoare etc. În acelaşi timp, bisericile sunt izolate, separaţia dintre Biserică şi Stat a devenit un crez pentru francezi, valorile creştine – iertarea, mila, iubirea, învierea, pocăinţa, bunătatea, veşnicia – au fost extirpate sistematic din sufletele oamenilor, lăsându-li-se doar libertatea (să ce? să păcătuiască), egalitatea (spune-i asta unui violator) şi fraternitatea (cu psihopatul de după colţ).
Minoritatea de 8 milioane de musulmani din Franţa a fost în mod constant hrănită cu ajutoare şi de aceea, rata şomajului între aceştia este uriaşă. Adepţii decreştinării Europei se feresc să dea naţionalitatea sau religia miilor de violatori, criminali şi hoţi, de frică să nu supere masa de manevră.
Să nu ne mai ascundem după deget. Camionul va intra în noi cu toată forţa, şi aceasta pentru că am uitat de Hristos. Valorile morale ale Europei sunt în Hristos şi nicăieri altundeva. Zâmbetul amar şi oligofren al liderilor politici şi steagurile în bernă nu ţin loc de morţii noştri, care se vor înmulţi în progresie geometrică. Copiii noştri vof fi omorâţi din pricina păcatelor noastre de acum.
O societate fără credinţă în Dumnezeu e condamnată la moarte chiar înainte de a se naşte.

Adaugă comentariu nou

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permiseŞ <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.