Eşti aici

Cenotaful iubirii

O Biserică creştină care clamează caracterul ei sacrosanct şi sobrietatea liturgică, pentru a-şi justifica lipsa de acţiune pe plan social, este sortită să se secularizeze ea însăşi.
Cei mai proeminenţi lideri creştini din Australia au citit şi trimis la toate parohiile lor scrisori pastorale împotriva căsătoriilor homosexuale în această duminică. Astfel ierarhii ortodocşi, liderii catolici şi anglicani au participat împreună la o acţiune comună pentru a declara parteneriatele homosexuale ca fiind o anomalie şi un păcat înaintea lui Dumnezeu. Acţiunea vine înaintea dezbaterii parlamentare care va discuta căsătoriile homosexuale săptămâna viitoare.

Sfânta Scriptură şi întreaga tradiţie sfântă a Bisericii sunt foarte explicite în acest caz, arătând faptul că homosexualitatea este un păcat strigător la cer, un atentat la sfinţenia vieţii umane, o caricatură absurdă a familiei şi o moarte a iubirii neroditoare, practicată doar pentru plăcere păcătoasă. Liderii creştini au amintit parlamentarilor că oamenii care i-au votat sunt în imensa lor majoritate împotriva acestui atentat la viaţa de familie şi au chemat pe toţi creştinii să se mobilizeze împotriva valului de secularizare motivată politic.

Reacţia Bisericilor creştine împotriva alterării şi distrugerii familiei în integritatea ei născătoare de prunci este deplin justificată şi absolut necesară. Biserica lui Hristos trebuie să ia act şi să acţioneze pentru limitarea proporţiilor acestui val care atacă fundamentele sacre ale societăţii umane. De asemenea, o Biserică creştină care clamează caracterul ei sacrosanct şi sobrietatea liturgică, pentru a-şi justifica lipsa de acţiune pe plan social, este sortită să se secularizeze ea însăşi. Agenţii întunecaţi ai decreştinării nu au niciun fel de scrupule, au posibilităţi financiare practic nelimitate, nu respectă nicio regulă a diversităţii şi respectului democratic şi acţionează pe cale mediatică şi senzorială pentru a extirpa omului organul de percepţie al Duhului Sfânt.

Adaugă comentariu nou

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permiseŞ <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.