Eşti aici

Căderea Oxfordului

Universitatea Oxford din Anglia a decis să schimbe codul vestimentar strict pentru a primi studenţii trans-sexuali. Această schimbare înseamnă că bărbaţii vor putea să poarte rochii, iar femeile vor putea opta pentru costum şi cravată.
Regulile stricte respectate de sute de ani au fost schimbate pentru ca studenţii trans-sexuali să nu se simtă excluşi din procesul de învăţământ, a raportat cotidinul The Guardian. Societatea Lesbienelor, Homosexualilor şi Trans-sexualilor din Marea Britanie a fost cea care a făcut această cerere de a se schimba codul vestimentar.

Este un caz tipic de discriminare pozitivă agresivă şi dăunătoare pentru societatea umană. În timp ce studenţii care poartă cruce la gât riscă excluderea de la ore sau de la examene, studenţii masculi îmbrăcaţi în femei sau vice-versa vor putea participa fără nicio problemă la toate activităţile şi evenimentele academice ale acestui for universitar de o istorie şi prestigiu neegalate.

Astfel, atmosfera din Universitatea Oxford va fi una ca pe străzile întunecate şi pline de bordeluri din suburbiile Amsterdamului. Distincţia aristocrată şi elevaţia inteligenţei lasă loc enormităţii şi perversiunii. Sodomia se extinde din cartierele rău famate, mărginaşe şi excluse ale oraşelor, pentru a intra triumfal în lege, în academie şi în ateneu. Cea mai înaltă formă de educaţie academică este ameninţată de trivialitate, anomalie şi păcat. Cele mai sacre simboluri ale culturii umane se contaminează de libido şi animalitate. Cercetarea surselor istoriei, inventivitatea, profunzimea analizei, valorile morale, literatura universală, ştiinţele exacte, erudiţia academiei, toate acestea lasă loc obscenităţii şi pierzaniei. Oxford este unul dintre locurile unde teologia creştină şi religioziatea morală au fost ţinute la un nivel înalt de multe veacuri. „Mişcarea Oxford” (The Oxford Movement) a fost o mişcare de restaurare în confesiunea anglicană a valorilor tradiţiei şi credinţei în teologie şi Liturghie. Acum autorităţile oxoniene au eradicat sistematic orice referinţă la creştinism, orice tradiţie morală şi de ţinută, au desfiinţat tradiţiile sacrosante ale actului academic.

Căderea universităţilor de renume universal nu va veni prin scăderea nivelului de inteligenţă, nici printr-o supremaţie a lucrărilor practice faţă de teorie (ca în multe universităţi americane), ci prin erodarea morală şi prin umplerea de ridicol a actului educaţiei, care va duce invariabil şi la o lipsă de principii morale necesare învăţării şi perfecţionării umane.

Dincolo de penibilul situaţiei – un mascul îmbrăcat în rochie la examenele dure ale universităţii seamănă a mahala de Holywood nu a for academic – există pericole mult mai mari care pândesc în ascunzişurile acestei decizii. În câţiva ani, şi alte minorităţi aberante vor clama recunoaşterea, acceptarea şi promovarea mediatică agresivă. Există grupări infracţionale uriaşe care încearcă prin orice mijloace să elimine pedepsele penale pentru pedofili (în Germania pedofilia în sine nu este incriminată). De asemenea, diferite categorii de persoane care practică diferite forme de trafic uman şi perversiune de orice fel se vor simţi din ce în ce mai îndreptăţiţi să îşi ceară drepturile, ameninţând cu moartea moralitatea publică şi educaţia copiilor.

Avortul (crimă intrauterină), infidelitatea, homosexualitatea, eutanasia, exploatarea, traficul de carne vie, dependenţa de droguri, toate acestea sunt doar începutul către o societate a morţii în care violenţa şi plăcerea aberantă vor deveni refrenul legiferat, anomalia va distruge temelia familiilor, educaţia va deveni barbarie a simţurilor, religia va fi scoasă afară din societate, toate spre pierzarea oamenilor care primesc încet dar sigur dominaţia celui viclean în inima şi în viaţa lor.

Adaugă comentariu nou

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permiseŞ <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.