Eşti aici

Sinuciderea unui neam

La manifestarea din Paris împotriva proiectului de legalizare a mariajelor homosexuale au participat mai multe sute de mii de oameni, ceea ce a arătat puterea celor care susţin valorile tradiţionale ale familiei.
Neoliberalismul occidental agresiv şi convulsiv nu a reuşit aşadar să extirpeze din rândul francezilor conştiinţa normalităţii, a firescului creaţiei şi a valorilor familiei tradiţionale.

Existenţa în Franţa a unui mare număr de adversari ai propunerilor guvenamentale de legalizare a căsătoriilor homosexuale este o mărturie a faptului că valorile creştine sunt vii în Occident, a spus Constantin Dolgov, Comisar al Drepturilor Omului din Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei.

În Rusia, dimpotriva, Duma de Stat a adoptat cu o majoritate absolută (388 de voturi pentru, unul contra şi o abţinere) interzicerea pe termen nelimitat a propagandei homosexuale în rândul minorilor, lege care a stârnit mânia Statelor Unite şi a unui mare număr de ţări occidentale.

Avalanşa neo-liberală care doreşte nivelarea societăţii şi desfiinţarea genurilor umane duce la un număr nelimitat de anomalii funcţionale ale societăţii şi civilizaţiei umane. Astfel, conştiinţa umană a apartenenţei la o familie, numele de tată şi mamă, valorizarea rodirii omeneşti ca principiu fundamental al societăţii umane, diferenţele creatoare de valori şi sănătatea morală a comunităţii sunt alienate ireversibil de o legalizare a căsătoriilor unei minorităţi care clamează valori familiale pe care nu le va avea niciodată: iubire de părinte, grijă de fii, apartentenţă şi identitatea familială etc.

Copiii născuţi dintr-un bărbat şi o femeie, dar care cresc într-o anomalie pseudo-familială, nu vor avea niciodată conştiinţa filiaţiei, a asemănării şi a identităţii de neam cu străinii care le vor impune numele de fii. Un copil crescut astfel este o tragedie afectivă personală imensă, în care nediferenţierea sexelor este generatoare de plăcere neroditoare, într-o urâciune a pustiirii garantată şi stimulată de un stat anti-creştin şi anti-uman. Copiii din "familii" homosexuale sunt în mod necesar homosexuali, chiar dacă firea lor este normală iniţial, ceea ce duce la moartea lentă şi sigură a neamului omenesc. Homosexualitatea avizată de stat este de fapt o supremă formă de sinucidere a neamurilor spre slava celui care de la început urmăreşte pierzania veşnică a umanităţii.

Adaugă comentariu nou

Filtered HTML

  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Taguri HTML permiseŞ <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.

Plain text

  • Etichetele HTML nu sunt permise.
  • Adresele de situri web şi adresele de e-mail se transformă automat în linkuri.
  • Liniile şi paragrafele sunt rupte automat.